Investeringsselskapet til milliardær Kjetil Holta (53) går inn som hovedeier i selskapet J.M Alsén Design AB, som eier klesmerket Morris Stockholm, skriver DN. Merket finnes i dag i totalt 270 butikker fordelt i Sverige og Norge.- Vi synes selskapet er spennende fordi det har bygget Morris Stockholm til en sterk og tydelig merkevare gjennom selektiv distribusjon i Sverige og Norge. Vi er overbevist om at det er ytterligere vekstpotensial i Norge og Sverige, i tillegg til å vokse internasjonalt, sier daglig leder i Holta Invest, Dag Teigland (52), til DN.Investeringsselskapet til Holta går inn som hovedeier med en eierandel på 60 prosent, mens Alsén vil bli deres partner med en eierandel på 40 prosent..- Vi har avtalefestet at vi ikke kan gå ut med oppkjøpsprisen. I fjor hadde selskapet en omsetning på 160 millioner og en ebitda på 20 millioner svenske kroner, sier Teigland til avisen.