Ice og Nokia inngår samarbeid

Ice har signert avtale med Nokia som gir «veldig fordelaktige betingelser for Ice».

Børs

Ice har signert en kontrakt med Nokia, ifølge en melding onsdag.Avtalen setter rammeverket for videre nettverksutbygging i Norge til «veldig fordelaktige betingelser for Ice».«Den nye avtalen mellom Ice og Nokia gir et fordelaktig rammeverk for å samarbeide om videre utvidelse av Ice sitt 4G LTE smarttelefon-nettverk. Under avtalen er Nokia klar til å utplassere sin AirSvale Radio Access-teknologi for å optimalisere LTE og gi den beste dekningen og kapasiteten til Ice sine abonnenter, så vel som å åpne en vei til videre overgang til 5G. Avtalen omfatter også nettverksplanlegging, tomtekjøp, utplassering og støttetjenester», heter det i meldingen.- Denne avtalen gir vesentlig bedre betingelser sammenlignet med vår tidligere utbyggingsfase. Nokia ga det beste tilbudet både når det kommer til kommersielle vilkår, teknologi og driftsstøtte, sier Eivind Helgaker, adm. direktør i Ice i Norge.

ice
nokia
telekom
Nyheter
Børs