Innsiden gjør et rykk

Avstanden øker til børsen.

Børs

Innsideporteføljen steg 2,14 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 0,64 prosent.Porteføljen er nå oppe i 13,93 prosent oppgang hittil i år, og øker forspranget til børsen, som ligger på 9,78 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Fire av fem slo børsenNykommeren Elkem, som ble tatt inn etter at styremedlem Dag Opedal har kjøpt aksjer for nesten 1,5 millioner kroner, viste vei med 4,5 prosent oppgang i sin første uke.Bank Norwegians morselskap Norwegian Finans Holding la på seg 3,3 prosent.Den andre nykommeren, B2Holding, bidro med 2,6 prosent oppgang, mens NRC Group klatret 2,3 prosent.Frontline gikk tilbake 1,9 prosent.Fredriksen ut og innFlex LNG, der John Fredriksens Geveran Trading er største aksjonær med sine 51,94 prosent, er ny aksje i porteføljen denne gang.Aksjen kommer inn etter at fungerende kommersiell direktør Kent Paulli har kjøpt aksjer ved tre anledninger for 2,6 millioner kroner.Ut går en annen Fredriksen-aksje, Frontline, etter svak utvikling den siste tiden.Aksjen har likevel steget 30 prosent den kom med i porteføljen i begynnelsen av april.Flex LNG kunne på sin side ha fått en bedre start, da aksjen er ned 0,8 prosent siden porteføljen ble frosset klokken 12:00 fredag.

oslo børs
john fredriksen
flex lng
frontline
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom