Innsideporteføljen falt 0,35 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 1,98 prosent.Porteføljen er nå opp 13,54 prosent så langt i år, og øker dermed forspranget til børsen, som har steget 7,61 prosent.
Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Fire av fem slo børsenNykommeren Flex LNG, som ble tatt inn etter at at fungerende kommersiell direktør  for 2,6 millioner kroner, viste vei med 1,6 prosent oppgang i sin første uke.Jan Haudemann-Andersens favoritt NRC Group steg 1,3 prosent, og er nå opp 16,4 prosent siden aksjen ble tatt inn i porteføljen 11. mai.Bank Norwegians morselskap Norwegian Finans Holding falt 1,2 prosent, men det var altså likevel mindre enn børsen.Det samme var Elkem-fallet på 0,9 prosent.B2Holding ble ukens svakeste aksje med sin nedgang på 2,5 prosent.NRC Group motstrømsSiden porteføljen ble frosset sist fredag, har hovedindeksen falt rundt én prosent.Elkem har i samme periode derimot falt til 37 kroner, det vil si 2,7 prosent.B2Holding har gått tilbake tre prosent til 17,46 kroner i skrivende stund.NRC Group står i skrivende stund i 66 kroner, etter en oppgang på 3,1 prosent.Norwegian Finans Holding er ned én prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens Flex LNG har falt marginalt.