Jan Petter Sissener vedder 80 millioner på kursfall

- Det er mer nedside i aksjene, sier forvalternestoren som tror på videre laksenedtur. 

Børs

I mai kunne Jan Petter Sisseners Canopus skilte med en avkastning på 2,74 prosent.  Samtidig har Sissener de siste dagene gjentatt sine aksjeanbefalinger på både Storebrand- og Selvaag.Sissener skriver blant annet i siste månedsrapport at Canopus har solgt sin posisjon i Lundin Petroleum, økt i NXPI Semiconductor, i tillegg til en shortposisjon i Marine Harvest begrunnet med forventninger om sesongmessig nedgang i lakseprisene.Ifølge DN er short-posisjonen på en halv millioner Marine Harvest-aksjer, tilsvarende 80 millioner kroner basert på selskapets snittkurs i mai.- Vi så at lakseprisen var så høy som den kunne komme. Vi regner med at den skal ned mot 50 kroner, og da er det mer nedside i aksjene, sier han til avisen og legger til.- Det er et sesongmessig veddemål på laksepriser som var altfor høye. Marine Harvest er et godt selskap, men vi valgte aksjen som har størst likviditet, avslutter Sissener.

jan petter sissener
marine harvest
canopus
lakseprisen
Nyheter
Børs