Kjøpsanbefaling på Hexagon

DNB Markets med kjøpsanbefaling på Hexagon Composites etter nyhet.

Hexagon Composites meldte etter børs i går at selskapet lanserer en større versjon av sin tankenhet for transport av gass.Lanseringen kommer på et tidspunkt hvor eksisterende amerikanske kunder vi ha eldre enheter så de kan ville ønsker å oppgradere til transporttanker med større kapasitet, skriver DNB Markets. En betydelig del av de enhetene som i dag er i bruk ble levert i perioden 2012-2013, og disse må etter fem års bruk gjennomgå en ny godkjenning for å fortsatt bruk.Økt landbasert riggaktivitet, lokale restriksjoner på håndtering av naturgass fra brønnene, og flaskehalser i rørledningsinfrastrukturen vil kunne medføre at onshore-aktørene vurderer alternativer for å få naturgass ut til kundene, skriver DNB Markets i deres morgenrapport fredag.DNB Markets har en kjøpsanbefaling på Hexagon Composites med et kursmål på 30 kroner per aksje, ettersom de ser at løsninger som øker kapasiteten til å kjøre gassen ut vil gjøre selskapet et relativt sett mer attraktivt alternativ.Kursen til Hexagon sluttet i går på 26,75 kroner per aksje.