Klarer ikke å bruke opp pengene

Oljeselskapet Spirit Energy har penger til overs tross rekordmye leteboring.

- Vi har penger til overs etter å ha investert og betalt utbytte til eierne. Vi har større kontantstrøm enn det vi har investeringsmuligheter til, sier Dag Omre til DN.Etter oljekrise og magre år med nedskjæringer og sammenslåinger mener toppsjefen i oljeselskapet Spirit Energy Norge at det bærer oppover i år med høyere oljepris og større aktivitet. Omres selskap investerer fire milliarder kroner i år, men tjener mer penger enn det klarer å bruke opp.- Vi er på jakt og er aktivt ute og ser etter muligheter. Vi ser oss om etter mulige partnere for å bli et større selskap, sier Omre til avisen.Han mener 2018 markerer et klart skifte med økt aktivitet og letevirksomhet.- I år har vi fått bekreftet at det er et klart skifte. Det er ingen tvil om at flere aktører ønsker å gjøre mer. Vi merker det i partnerskapene og i tilgangen på ledige ressurser vi spør etter i næringen. Det er ingen tvil om at det er et helt annet klima nå enn for to år siden, sier han til avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også