Lyoness må stanse all ulovlig virksomhet i Norge

Shoppingnettverket Lyoness må stanse all ulovlig virksomhet i Norge. (Oppdatert)

Børs

Shoppingnettverket Lyoness må ifølge Lotteritilsynet stanse all ulovlig virksomhet i Norge, skriver DN.Avisen skrev i januar at Lotteritilsynet ville stanse det Sveits-registrerte nettverket Lyoness' virksomhet i Norge, og nå har tilsynet konkludert med at virksomheten er et ulovlig pyramidelignende omsetningssystem.Lotteritilsynet begrunner ifølge DN blant annet konklusjonen med at Lyoness' inntekter i hovedsak kommer fra verving av deltagere og ikke salg eller forbruk av varer eller tjenester. Anker vedtakLyoness er ifølge en melding fra selskapet overrasket over Lotteritilsynets vedtak, og anker vedtaket for å bevise at virksomheten er lovlig.

pyramidespill
lotteritilsynet
Nyheter
Børs