Møt milliardæren og bankgründeren Bjørn Maaseide

Kjendisene hiver penger etter han og tirsdag er milliardæren og den tidligere volleyballspilleren Bjørn Maaseide gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar.

- Jeg liker ikke å være stor i kjeften, selv om jeg er det av og til. Men jeg vil anslå den verdijusterte egenkapitalen til rundt én milliard kroner. Men dette er usikre tall, uttalte Maaseide til DN tidligere i juni.Verdiene er ifølge avisen hovedsakelig knyttet til eierandelen i treningsselskapet Sats Elixia og eiendomsporteføljen. Og med den nystartede banken blir det kanskje mer. Han har i hvert fall klart å lokke med seg en rekke kjendiser som tror på Maaseide.Investorene Arne Fredly og Christian Ringnes, samt sportsprofilene Mats Zucarello og Alexander Kristoff, er blant dem som er bull på Kraft Bank.Videre er det flere tidligere- og nåværende sportsprofiler som har investert i den nystartede banken. Ifølge Aftenbladet dreier det seg blant annet om Thor Hushovd, Alexander Kristoff, Tom Stiansen, fotballspillerne Rune Allmenning Jarstein og Veton Berisha, samt ishockeyspiller Mats Zuccarello Aasen.Kraft Bank er notert på den norske OTC-listen, og basert på kursen i den siste emisjonen, verdsettes banken til 336 millioner kroner.Mer om det tirsdagens HegnarTV kl. 15:30


Les også