Mottatt hardware-sertifisering

Next Biometrics har mottatt hardware-sertifisering i India.

Børs

Next Biometrics har tirsdag mottatt hardware-sertifisering i India for å kunne levere fingeravtrykksløsninger til Indias Adhaar government ID-program, ifølge en melding tirsdag.Sertifiseringen gjør det mulig for selskapet å akselerere salgsaktiviteten i dette markedet, og de første inntektene ventes i fjerde kvartal 2018.Den totale markedsmuligheten i India for fingeravtrykkssensorer i government ID-segmentet estimeres til tre-fire millioner enheter årlig, økende til fem-ti millioner enheter på årsbasis innen 2022.- Sertifiseringen av Nexts fingeravtrykksensorteknologi av Indias regjering er en bekreftelse på påliteligheten, sikkerheten og bekvemmeligheten til våre sensorer, sier konsernsjef Ritu Favre i Next i meldingen.

next biometrics
Nyheter
Børs