Nå skal Trump og Kim møtes

Første arbeidsmøte mellom Donald Trump og Kim Jong-un blir 12. juni. 

FILE - This combination of two file photos shows U.S. President Donald Trump, left, speaking in the State Dining Room of the White House, in Washington on Feb. 26, 2018, and North Korean leader Kim Jong Un attending in the party congress in Pyongyang, North Korea on May 9, 2016. Trump is claiming Sunday, April 22, 2018, that North Korea has agreed to "denuclearization" before his potential meeting with Kim, but that's not the case. The North says it will suspend nuclear tests and intercontinental ballistic missile launches before summits with the U.S. and South Korea. The North stopped short of suggesting it has any intention of abandoning its nuclear arsenal. (AP Photo/Evan Vucci, Wong Maye-E, File) Evan Vucci Wong Maye-E
Børs

Første arbeidsmøte mellom Donald Trump og Kim Jong-un er satt til kl. 09 lokal tid i Singapore 12. juni.Det var pressetalskvinne Sarah Sanders i Det hvis hus som mandag opplyste om tidspunktet for det første møtet. Hun sa ingenting om hvorvidt det blir flere under oppholdet i Singapore.– Vårt forberedelsesteam er i Singapore og holder på med de siste detaljer rundt møtet. De vil være på plass helt til toppmøtet begynner, sa Sanders.Hun la til at president Trump får daglige sikkerhetsorienteringer om forholdene i Nord-Korea som ledd i oppkjøringen til møtet. (©NTB)

donald trump
Kim Jung-un
Nyheter
Børs