Nasdaq til ny all time high

Det var et nytt tekno-party i New York tirsdag kveld. Samtidig stiger oljeprisen.

Wall Street. Foto: Scanpix Chip East
Børs

Teknologitunge Nasdaq nådde ny all-time high tirsdag kveld. Den nye rekorden lyder på 7.644,4787, mens sluttnoteringen ble 7.637,8632. Det var andre dag på rad med Nasdaq-rekord i New York. Ellers var bildet mer blandet, med Dow Jones ned 0,06 prosent til 24.799,98. S&P 500 klatret 0,07 prosent til 2.748,80.Macy's var blant de beste S&P 500-aksjene med en oppgang på åtte prosent, etter en oppgang på rundt fire prosent mandag.Blant taperne finner vi cruiserederiet Carnival, som falt etter en analyse fra Morgan Stanley.First Solar falt på en nedgradering av solaraksjer til nøytral fra BofA Merrill, melder Yahoo Finance.Twitter steg etter at det ble kjent at aksjen erstatter Monsanto i S&P 500.Samtidig steg oljeprisen etter tre dager med fall. Lettoljen steg 1,2 prosent til 65,52 dollar på New York Mercantile Exchange. Den gode nyheten for investorene på Oslo Børs er at prisen ligger rundt én dollar høyere enn da børsen stengte tirsdag ettermiddag. Brent-oljen steg 0,1 prosent til 75,38 dollar fatet.

usa
wall street
Nyheter
Børs