Navois Maritime Containers tar levering av skip til 400 mill.

Det åtte år gamle containerskipet vil generere 56 millioner kroner i EBITDA det første året. 

Børs

Navios Maritime Containers har tatt levering av det 2010-bygde containerskipet "Navios Unison", ifølge en fersk melding.Skipet som har plass til 10.000 containere, ble kjøpt for 50,25 millioner dollar, tilsvarende 412 millioner kroner, og finansiert med tilgjengelige kontanter og en lånefasilitet på 25 millioner dollar.Rederiet som nå har en flåte på 25 skip, har allerede leid ut det nyeste flåtetilskuddet til en netto dagrate på 26.663 dollar frem til mars 2019.Det ventes at skipet vil generere et driftsresultat før av- og nedskrivninger (EBITDA) på om lag 6,8 millioner dollar, eller rundt 56 millioner kroner, det første året. 

navios maritime containers
containerrederi
containerskip
Nyheter
Shipping
Børs