Oslo Børs åpner som ventet ned torsdag morgen.Det skjer i kjølvannet av gårsdagens nedtur på Wall Street, blandede Asia-børser torsdag og en relativt stabil oljepris.Rett etter åpning står hovedindeksen i 880,23, ned 0,26 prosent.- Oljeprisen bidro for øvrig til solid oppgang for Oslo Børs onsdag. Det er naturlig å anta at oljeprisen vil stabilisere Oslo Børs noe i dag, skriver Netfonds og analysesjef Roger Berntsen i sin morgenkommentar.OljeprisenBrent-oljen er torsdag morgen ned 0,19 prosent til 77,31 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,40 prosent til 72,47 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 77,54 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.- Det er ikke mange fat med olje der ute. Det begynner å bli ganske stramt, sier sjef for terminkontrakthandel i Mizuho Securities, Bob Yawger til WSJ, ifølge nyhetsbyrået. Nye tall fra Det amerikanske energidepartementets statistikkfløy onsdag viste at  Det var ventet et lagertrekk på 2,6 millioner fat. Tradere venter videre lagertrekk i ukene som kommer, som følge av at det canadiske oljeselskapet Syncrudes produksjonsanlegg for oljesand i Alberta er offline ut juli.- Med fortsatt nedgang i oljelagrene og ledig kapasitet som er ukomfortabelt lav, er det veldig lite rom for enhver tilbudsforstyrrelse som følge av geopolitisk risiko, skriver ANZ bank ifølge Reuters.Equinor er i åpningen ned 0,14 prosent til 214,90 kroner. Nel med milliardavtale Nel har fått en kontrakt for levering av 448 elektrolyseanlegg og tilhørende drivstoffutstyr til Nikola Motor Company.Nel skriver at dette er en kontrakt kroner, som sikrer distribusjon fra 2020. - Kontrakten på flere milliarder kroner er med god margin den største kontrakten for elektrolysører og fyllestasjoner noensinne, slår konsernsjef Jon André Løkke fast. Aksjen knaller til med et kurshopp på 24,45 prosent til 3,61 kroner. Subsea 7Subsea 7 har blitt tildelt en en  i forbindelse med Zinia Fase 2-prosjektet, ifølge en melding. Dette betyr at kontrakten ligger på mellom 150-300 millioner dollar. Aksjen stiger 1,23 prosent til 127,95 kroner. Atea anker ikkeOnsdag ble det klart at Atea har fått en  i Danmark, og alle de syv tiltalte personene ble kjent skyldig.I en oppdatering onsdag opplyser selskapet at det ikke vil anke dommen. Konsernsjef Steinar Sønsteby sier de er skuffet over avgjørelsen, men er fornøyd med at boten har blitt Atea er opp 1,00 prosent til 121,80 kroner. Kongsberg og emisjonKongsberg Automotive opplyser i en børsmelding onsdag kveld at selskapet har gjort en rettet emisjon mot sine største aksjonærer på 40.676.813 aksjer til kurs 9,50 kroner, Også spillselskapet  har gjennomført en rettet emisjon på  5,6 millioner aksjer til kurs 25 kroner, totalt 140 millioner kroner. Kongsberg Automotive er opp 0,87 prosent til 9,29 kroner, mens spillaksjen så langt ikke er omsatt. Northern Drilling Onsdag kveld meldte Northern Drilling at riggselskapet har blitt tildelt en kontrakt av det tyske oljeselskapet Wintershall for  med oppstart i mars 2020.Den faste delen av kontrakten har en estimert verdi på 106 millioner dollar, tilsvarende 864 millioner kroner.Nyheten sender aksjen opp 2,94 prosent til 77,00 kroner, mens Seadrill klatrer 3,20 prosent til 2,90 kroner. CxenseI en børsmelding torsdag fremgår det at  har inngått en kontrakt med det chilenske multimedia selskapet Canal 13, som skal bruke selskapets databehandlingsplattform og personaliseringsverktøy.Aksjen faller 1,89 prosent til 52,00 kroner. DofDOF Subsea har blitt tildelt kontrakt av Petrobras for bruk av OSV-skipet Skandi Salvador. Kontrakten er på 650 dager og starter i juli, med mulighet for forlengelse i like lang tid.Dof klatrer 1,18 prosent til 8,58 kroner. Tapere og vinnereBlant de mest omsatte aksjene topper Nel og Subsea 7 på nyhetene. Ellers så er Marine Harvest og DNB ned 0,58 og 25 prosent, mens Aker BP er ned 0,19 prosent.Yara styrker seg 0,24 prosent, mens Hydro og Orkla er ned henholdsvis 0,74 og 0,38 prosent.Vi tar også med SAS som er ned 1,58 prosent to dager etter at staten solgte seg helt ut av flyselskapet.