Nervøs start på New York-børsen

Børs

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,20 prosent og står i 7.621,66 poeng, mens Dow Jones står i 24.806,08 poeng etter en nedgang på 0,03 prosent.- Den teknologitunge Nasdaq-indeksen steg til ny all-time high i går, godt hjulpet av selskaper som Apple, Alphabet, Amazon og Microsoft. Gårsdagens kursoppgang bidro samtidig til at den viktige indeksen offisielt sett er ute av korreksjonsmodus, slår analysesjef Roger Berntsen fast i dagens rapport fra Netfonds.Han minner om at den brede, og kanskje enda viktigere indeksen, S&P 500, for øvrig ikke er ute av korreksjonsmodus. Den er fem prosent unna all-time high.- Det kan for øvrig nevnes at Apple nærmer seg 1.000 milliarder dollar i markedsverdi, tilnærmet samme verdi som Statens Pensjonsfond Utland, avslutter Berntsen.

wall street
Nyheter
Børs