Nok en Trump-rådgiver slutter i jobben

USAs president Donald Trumps økonomiske rådgiver Everett Eissenstat slutter i jobben i juli, melder Politico.

President Donald Trump speaks before awarding the Medal of Honor to 1st Lt. Garlin Conner posthumously during a ceremony in the East Room of the White House in Washington, Tuesday, June 26, 2018. Conner is being recognized for actions on Jan. 24, 1945, when he left a position of relative safety for a better position "to direct artillery fire onto the assaulting enemy infantry and armor." Conner remained in an exposed position for three hours, despite German forces coming within five yards of his position and friendly artillery shells exploding around him. (AP Photo/Susan Walsh) Susan Walsh
Børs
Eissenstat er den siste i en rekke av Trumps rådgivere som har sagt opp jobben det siste året.– Everett var en veldig profesjonell og et meget verdsatt medlem av staben i Det hvite hus. Vi vil savne hans dyptgående ekspertise, forpliktelse og dyktige ledelse, heter det i en uttalelse fra presidentens kontor. Ifølge kilder det amerikanske magasinet har snakket med, har Eissenstat i det stille lett etter en ny jobb de siste ukene.(©NTB)