Norwegian imponerer Pareto

Mener det ser lyst ut før sommeren.

Børs

Norwegian la i dag frem trafikktall for mai.Pareto Securities er ifølge TDN Direkt imponert over at tallene kom inn på linje med konsensus, gitt 51 prosent kapasitetsvekst (ASK) og flat fyllingsgrad.Pareto selv lå inne med en yield på 0,38 kroner, mens selskapet selv estimerer den til 0,36 kroner.Meglerhuset forklarer avviket med at fyllingsgraden på langdistanse falt fire prosentpoeng til 87 prosent, etter bruk av billettpriser for å tiltrekke seg etterspørsel på nye (langdistanse)ruter.Analytikerne karakteriserer ifølge nyhetsbyrået tallene som alt i alt solide, gitt kapasitetsveksten og det varme været, og mener utsiktene for den kommende høysesongen er gode.Norwegian letter 2,1 prosent til 250,40 kroner på Oslo Børs onsdag formiddag.

norwegian air shuttle
pareto
kenneth sivertsen
trafikktall
Nyheter
Børs