Fallet fra åpningshandelen på Oslo Børs har forsterket seg utover formiddagen mandag.Klokken 12:03 står hovedindeksen i 873,14, ned 0,97 prosent.Det er hittil omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1.318 millioner kroner. OljeprisenBrent-oljen er ned 1,22 prosent til 74,63 dollar fatet, mens WTI-oljen er opp 0,45 prosent til 68,69 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 74,56 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisen har falt noe tilbake i løpet av helgen etter Opec/ikke-Opec på fredag ble enige om å redusere produksjonskuttene. Det vil ifølge TDN Finans på papiret innebære en produksjonsøkning på 1 million fat per dag, men på grunn av begrensninger vil det reelle tilbudet som når markedet være på 600.000 fat per dag.Prisene steg fredag etter at nyhetene nådde markedet, da den kommende tilbudsøkningen var høyere enn noen hadde ventet.Barclays mener ifølge nyhetsbyrået at den nye avtalen vil legge til om lag 400.000 fat per dag til markedsbalansen, og bringe markedet i et overtilbud på 200.000 fat per dag i andre halvdel av 2018. Tidligere var det estimert et underskudd på 200.000 fat per dag.Equinor faller 1,17 prosent til 211,80 kroner. Ingen enighetAfrican Petroleum Corporation Limited (APCL) har  med Senegal Offshore Sud Profond (SOSP) og Rufisqie Offshore Profond (ROP) knyttet til petroleumdelingskontraktene.APCL har derfor bedt International Centre for the Settlement of Investment Disputes (ICSID) om voldgiftsdokumenter, for å beskytte interessene i ROP- og SOSP-blokkene i Senegal.Nyheten sender aksjen ned 15,80 prosent til 1,13 kroner på Oslo Børs.Avtale og ny toppsjefSeabird Exploration toppet morgenens vinnerliste, men har falt noe tilbake. Det skjer i kjølvannet av at selskapet meldte at de har  om å bruke fartøyet «Osprey Explorer» for et seismikkstudie i den amerikanske delen av Mexicogulfen. I tillegg kunne selskapet søndag kveld opplyse at  som ny adm. direktør i selskapet.Ved lunsjtider står aksjen i 24 øre, opp 2,38 prosent. KontraktOgså TTS Group klatrer oppover, etter at selskapet i morges kunne melde at de  av en 15.000 tonns Syncrolift® i Algerie.Kontrakten har en verdi på omtrent 170 millioner kronerTTS-aksjen er opp 2,89 prosent til 6,40 kroner.Hiddn Solutions Hiddn Solutions har inngått en for distribusjon av selskapets datalagringsprodudukter i USA og Canada. Dette vil ifølge konsernsjef Carl Espen Wollebekk utnytte selskapets track record med høyprofilerte referansekunder til å etablere en ny kundebase i det voksende nordamerikanske markedet.Aksjen er opp 7,61 prosent til 2,05 kroner. NorwegianForhandlingene mellom Norge og Russland for å få tillatelse til at Norwegian kan fly over Sibirkorridoren, er , ble det kjent søndag. Partene skulle møtes til forhandlinger før sommeren, men blir nå trolig utsatt til november. På grunn av en gammel avtale er det kun SAS i Norge som får lov til å fly over Sibirkorridoren i Russland.Mandag melder Norwegian Air Shuttle at selskapet i uken fra London til Tampa i Florida, ifølge en pressemelding.Norwegian er mandag ned 4,90 prosent til 256,00 kroner. Vinnere og tapereBlant de mest omsatte aksjene er rødfargen som dominerer.Marine Harvest og Subsea 7 er ned 0,52 og 1,82 prosent, mens Yara og DNB faller 0,87 og 0,09 prosent.Aker BP svekker seg 0,85 prosent, mens Norsk Hydro faller 1,21 prosent.