To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,42 prosent og står i 7.563,27 poeng, mens Dow Jones står i 24.328,85 poeng etter en oppgang på 0,31 prosent.Handelskrig- Aksjemarkedene var markert ned i går. Amerikanske S&P500 falt med 1,4 prosent og Nasdaq var ned 2,1 prosent. De kunne dermed notere det største fallet på over to måneder, slår Kyrre Aamdal fast i tirsdagens rapport fra DNB Markets.Han minner om at menge er bekymret for at den opphetede retorikken rundt handelskonfliktene skal vedvare og få følger for handel og aktivitet.- Investorene trakk seg derfor ut av aksjer med eksponering mot handelskonflikter, herunder mange teknologiaksjer og for eksempel Harley Davidson (-6 prosent). Sistnevnte blir særlig rammet av EUs økte tollsatser som svar på USAs tolløkning. For å unngå de økte tollsatsene annonserte Harley Davidson at selskapet vil flytte en del av produksjonen til Europa, skriver Aamdal.Warren Buffett løfter aksjeAksjene i Lee Enterprises hopper 35,42 prosent til 3,25 dollar i åpningsminuttene. Årsaken til det er at selskapet går sammen med BH Media Group for å administrere Berkshire Hathaways avis og digitale operasjoner i 30 markeder. Ifølge Marketwatch vil det skje med effekt fra 2. juli.- Våre oppdrag og mål samsvarer nøyaktig, våre markeder er like, og vi har begge gode ledere. Samarbeidet vil styrke oss begge, og det er logisk at Lee leder prosessen, sier Warren Buffett, ifølge Marketwatch.