Odfjell-sjefen: - Vi selger ikke for enhver pris

Kjøperen av Odfjell-eiendel må se synergier og potensial, mener Odfjell-sjefen. 

Børs

- Vi vil ikke selge for enhver pris. Vi vil se hva prisen blir, deretter vil vi overveie en "exit". Dersom prisen er riktig vil vi følge etter, dersom prisen ikke er riktig vil vi holde oss unna, sier han i forbindelse med kapitalmarkedsdagen tirsdag, sier konsernsjef Kristian Mørch, ifølge TDN Direkt. Konsernsjefen det først og fremst er en industriell aktør som snuser på mulig kjøp av Odfjells Terminals Rotterdam-andel. - En eventuell kjøper vil være en som ser synergier og potensial. Jeg er ganske sikker på at det vil være en industriaktør, sier Mørch, ifølge nyhetsbyrået. Tidligere i mai ble Odfjell informert av Lindsay Goldberg at selskapet vurderer et salg av sin 49 prosent eierandel i Odfjell Terminals B.V. (OTBV).Videre ble det opplyst at som følge av LGs mulige salg ville imidlertid Odfjell også vurdere salg av sin indirekte eierandel på 51 prosent av OTBV-selskapet Odfjell Terminals Rotterdam (OTR).Fornyer ikke alle kontraktene  - Vi har 17 skip på vår timecharter som må fornyes innen juni 2018, men vi vil ikke fornye alle kontraktene, sier Kristian Mørch.- Dersom et marked feiler i å materialisere seg, vil timecharter-flåten gi oss viktig fleksibilitet for å redusere eksponering dersom det tapsskapende markedet for rustfritt stål-tonnasje fortsetter, skriver selskapet, ifølge nyhetsbyrået. 

odfjell drilling
Nyheter
Børs