Etter en positiv børsåpning peker nå pilen ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 868,83 poeng, ned 0,21 prosent. Det er så langt omsatt aksjer for 1,35 milliarder kroner.Store selskaper som DNB, Norsk Hydro og Telenor faller henholdsvis 0,86 prosent, 0,85 prosent og 0,65 prosent.Olje/EquinorOljeprisen steg kraftig tirsdag kveld. Marketwatch viser til USAs anstrengelser for å få andre land til å stanse all import av olje fra Iran innen november. Også usikkerhet rundt Libyas oljeeksport bidrar til å løfte prisen.Den siste undersøkelsen fra American Petroleum Institute (API) viste også at de amerikanske råoljelagrene falt med 9,2 millioner fat forrige uke.Et fat Nordsjøolje omsettes nå for 76,39 dollar, opp 0,10 prosent.SASDen norske stat selger sine 37,8 millioner ordinære aksjer i SAS AB, hvilket tilsvarer 9,88 prosent av aksjene i selskapet. Salget ble gjort gjennom en auksjonsprosess gjennomført kvelden 26. juni.Prisen per aksje ble fastsatt til 17,25 svenske kroner, noe som betyr at Staten mottar om lag 597 millioner norske kroner for aksjene. Kjøperne beskrives som norske og internasjonale investorer.SAS faller 4,94 prosent til 15,64 kroner.QuesterreQuesterre Energy Corporation melder at resultatene av de tekniske og økonomiske mulighetsstudiene rundt et oil shale-prosjekt i Jordan er klare. Det anslås at feltet kan produsere inntil 50.000 fat per dag.Questerre-sjef Michael Binnion sier at fullføringen av studiet er en viktig milepæl for selskapet. Senere i år skal det forhandles med myndighetene i Jordan om en videre konsesjonsavtale.Questerre-aksjen stiger 8,14 prosent til 3,51 kroner.TechstepI en børsmelding tirsdag ettermiddag ble det kjent at Techstep kjøper Wizor AS, en nordisk leverandør av krypterings- og sikkerhetsløsninger for mobil, nettbrett og andre mobile enheter. Techstep betaler 18,5 millioner kroner for selskapet.Kjøpet vil bli gjennomført med en kontantbetaling på fem millioner kroner og 13,5 millioner i Techstep-aksjer, samt en potensiell earnoutput på inntil 10 millioner kroner som vil gjøres opp senest 31. januar 2021 dersom vilkårene for opptjening oppfylles.Techstep annonserte samtidig en sikret rettet emisjon på 25 millioner kroner. Tegningskursen er 3,15 kroner per aksje. Nettoprovenyet skal brukes til å betale kontantvederlaget for kjøpet av Wizor og generelle selskapsformål.Techstep stiger 4,52 prosent til 3,24 kroner.