Oslo Børs åpner ned

Next Biometrics topper listen etter å ha fått grønt lys.

Børs

Etter 25 minutters handel står hovedindeksen i 881,98, ned 0,01 prosent.Det er hittil omsatt aksjer for 351 millioner kroner.OljeprisenBrent-oljen er tirsdag morgen opp 0,31 prosent til 75,52 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,59 prosent til 65,13 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 76,00 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.Fokus i oljemarkedet er trolig fortsatt på utsiktene til en eventuell produksjonsøkning fra Russland og Saudi-Arabia, som ser på mulighetene for å øke produksjonen for å fylle et mulig bortfall av volumer fra Iran og Venezuela, skriver TDN Direkt.- Alt handler om tilbud, hvorvidt det er Opec som øker produksjonene eller USA som øker produksjonen, alle veier leder til høyere globalt oljetilbud, som gjør at oljetradere rister i støvlene sine, sier tradingsjef for Asia og Stillehavet Stephen Innes i Oanda til Reuters.Equinor faller 0,14 prosent til 214,70 kroner.Next BiometricsNext Biometrics har tirsdag mottatt hardware-sertifisering i India for å kunne levere fingeravtrykksløsninger til Indias Adhaar government ID-program.Sertifiseringen gjør det mulig for selskapet å akselerere salgsaktiviteten i dette markedet, og de første inntektene ventes i fjerde kvartal 2018.Den totale markedsmuligheten i India for fingeravtrykkssensorer i government ID-segmentet estimeres til tre-fire millioner enheter årlig, økende til fem-ti millioner enheter på årsbasis innen 2022.Aksjen klatrer hele 13,32 prosent til 41,70 kroner, og topper dermed vinnerlisten så langt.SolonUFI AS har kjøpt 26.458 aksjer i Solon Eiendom til en kurs på 30,20 kroner, tilsvarende om lag 800.000 kroner. Styremedlem Øystein A. Landvik i Solon Eiendom eier 33,34 prosent av aksjene i UFI. Etter transaksjonen har UFI totalt 2.857.733 aksjer i Solon Eiendom, tilsvarende 9 342 prosent av total den totale aksjekapitalen. Aksjen er opp 1,99 prosent til 30,80 kroner.

børskommentar
oljeprisen
oslo børs
equinor
next biometrics
wilh. wilhelmsen holding
Nyheter
Børs