Oslo Børs faller i åpningen mandag morgen.Etter 20 minutters handel står hovedindeksen på Oslo Børs i 877,76, ned 0,45 prosent, og det er hittil omsatt aksjer for 313 millioner kroner.OljeprisenBrent-oljen er onsdag morgen ned 1,70 prosent til 74,04 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,26 prosent til 68,40 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 74,56 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisen har falt noe tilbake i løpet av helgen etter Opec/ikke-Opec på fredag ble enige om å redusere produksjonskuttene. Det vil ifølge TDN Finans på papiret innebære en produksjonsøkning på 1 million fat per dag, men på grunn av begrensninger vil det reelle tilbudet som når markedet være på 600.000 fat per dag.Prisene steg fredag etter at nyhetene nådde markedet, da den kommende tilbudsøkningen var høyere enn noen hadde ventet.Barclays mener ifølge nyhetsbyrået at den nye avtalen vil legge til om lag 400.000 fat per dag til markedsbalansen, og bringe markedet i et overtilbud på 200.000 fat per dag i andre halvdel av 2018. Tidligere var det estimert et underskudd på 200.000 fat per dag.Equinor faller 0,61 prosent til 213,00 kroner.Ingen enighetAfrican Petroleum Corporation Limited (APCL) harmed Senegal Offshore Sud Profond (SOSP) og Rufisqie Offshore Profond (ROP) knyttet til petroleumdelingskontraktene.APCL har derfor bedt International Centre for the Settlement of Investment Disputes (ICSID) om voldgiftsdokumenter, for å beskytte interessene i ROP- og SOSP-blokkene i Senegal.Nyheten sender aksjen ned 16,54 prosent til 1,12 kroner på Oslo Børs.Avtale og ny toppsjefSeabird Exploration er derimot aksjen som hittil stiger mest mandag, og er nå opp 6,48 prosent til 0,25 kroner.Selskapet meldte i morges at de har om å bruke fartøyet «Osprey Explorer» for et seismikkstudie i den amerikanske delen av Mexicogulfen. I tillegg kunne selskapet søndag kveld opplyse at som ny adm. direktør i selskapet.KontraktOgså TTS Group klatrer oppover, etter at selskapet i morges kunne melde at de  av en 15.000 tonns Syncrolift® i Algerie.Kontrakten har en verdi på omtrent 170 millioner kronerTTS-aksjen er opp 3,54 prosent til 6,44 kroner.Vinnere og tapereBlant de mest omsatte aksjene er det blandet stemning mandag.Norwegian faller 2,75 prosent, Storebrand er ned 1,44 prosent, mens DNB faller 0,38 prosent. Førstnevnte meldte søndag at forhandlingene med Russland om nok en gang er utsatt.Subsea 7 og Aker BP faller henholdsvis 2,01 og 0,72 prosent.Telenor klatrer derimot 0,68 prosent, Marine Harvest er opp 0,15 prosent, mens Gjensidige stiger 0,86 prosent.