Pareto Securities kommenterer Questerre-kjøpet

Får tommelen opp av Pareto Securities 

Børs

Questerre Energy hadde en god børsdag mandag, og endte til slutt opp 10,84 prosent til 6,39 kroner.Det skjer i kjølvannet av at selskapet har besluttet å kjøpe Repsols andel i skiferreservene i Utica. Pareto Securities mener ifølge TDN Direkt at dette vil gi Questerre bedre muligheter til å samarbeide med og tilpasse seg ønsker fra lokale myndigheter. Dette bør gjøre det lettere å bringe prosjektet videre uten usikkerheten om hva Repsol vil gjøre med feltet, som Pareto mener er positivt for Questerre.Meglerhuset anslår at transaksjonen vil øke verdsettelsen av Questerres Quebec-eiendeler med 6-8 kroner pr aksje til 12-14 kroner pr aksje, og mener en positiv kursreaksjon på 2-3 kroner er berettiget på bakgrunn av nyheten og markedets tidligere prising av eiendelen. 

questerre
pareto securities
Nyheter
Børs