Petter Stordalen satser på svensk uteliv

Strawberry Equities går inn i Stureplansgruppen.

Petter Stordalens investeringsselskap Strawberry Equities kjøper ti prosent av Stureplansgruppen, skriver Di.se. Dermed blir Stordalen en av selskapets største eiere.- Stureplansgruppen erobrer utelivsscenen og markedene de går inn i. Jeg har lenge villet bli en del av det, sier Stordalen ifølge nettstedet. - Fremfor alt handler det om at jeg traff Vimal (nattklubbinvestor Vimal Kovac, red. anm.) for mer enn fem år siden, lærte han å kjenne. Og da tenkte jeg at han har noe som veldig få mennesker har, og jeg investerer ofte i mennesker, mer enn i selskap. Og så har det utviklet seg de siste årene, og når vi fikk en anledning til å bli med i Stureplansgruppen, var veien veldig kort til at vi gikk inn, fortsetter Stordalen.Stureplansgruppen driver en rekke restaurant- og nattklubbvirksomheter rundt området Stureplan i Stockholm.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også