Primærinnsider kjøper i Flex LNG

Kommersiell sjef i rederiet tror aksjekursen skal opp. Det samme tror Fearnley Securities.

Kommersiell sjef i LNG-rederiet Flex LNG, Kent Pauli, kjøpte fredag 81.226 aksjer i selskapet til 11,90 kroner pr. stykk.Han la dermed rett under 967.000 kroner på bordet for aksjene i rederiet som kontrolleres av John Fredriksen.Totalt sitter Pauli med 129.599 aksjer i rederiet etter fredagens kjøp.Dersom Fearnley Securities har rett i sitt syn på LNG-markedet, kan Pauli se frem til en pen kursoppgang.Meglerhuset opererer nemlig med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 18 kroner, noe tilsvarer en oppside på om lag 50 prosent.Les også: Fearnley om LNG-markedet: - Bunnen er nåddStyret i selskapet har besluttet å øke fokuset mot å bygge et sterkt team rundt selskapets LNGC-flåte, og at LNG-transport vil være selskapets kjernefokus fremover, gitt markedsutsiktene, fremgikk det av rapporten for første kvartal som ble lagt frem for en drøy uke siden.I den forbindelse ble det kjent at konsernsjef Jonathan Cook har trukket seg fra stillingen.


Les også