Questerre-sjefen har tapt 68 millioner

Questerre-sjef Michael Binnion er tredje største aksjonær i Questerre. Papirtapet lyder på 68 millioner kroner.

Børs

Mandag sikret Questerre seg operatørskap og leterettigheter i deler av den gigantiske Utica-formasjonen. Det satte fyr på aksjen, men sjokkmeldingen fra Quebec sendte torsdag Questerre ned 49 prosent til laveste nivå på over et år, skriver DN.Administrerende direktør i Questerre, Michael Binnion, er tredje største aksjonær i selskapet. Etter børsslutt torsdag hadde ifølge avisen Binnions aksjepost nær halvert seg, hvilket betyr at han har et papirtap på 68 millioner kroner.Privat og gjennom tre investeringsselskaper har Binnion rundt 18 millioner aksjer i selskapet, skriver DN. Han er ikke fornøyd med myndighetene.- Denne beslutningen er motivert utelukkende av kortsiktig politikk før det forestående valget, sa han i en melding natt til torsdag, der han og selskapet fordømmer avgjørelsen fra regjeringen.

Nyheter
Børs