Sissener om nedgradering av Selvaag Bolig: - Det er en stor kjøpsmulighet

Forvalter Jan Petter Sissener har fortsatt ståltro på Selvaag Bolig. Han trekker også frem en annen favoritt med stort potensial. 

Børs

Boligutvikleren Selvaag Bolig faller kraftig på Oslo Børs onsdag etter at DNB Markets har nedgradert aksjen til selg fra hold, ifølge en oppdatering. Kursmålet på 37 kroner ble opprettholdt.«Vi har sett at en forbedret stemning i det norske boligmarkedet siden inngangen av året har gitt et løft i prisene. Samtidig er imidlertid befolkningsveksten lavere, en renteoppgang nærmere og antallet boliger for salg tilbake på et høyt nivå» het det i oppdateringen fra meglerhuset.Etter å ha nådd «all time high» tirsdag på 45 kroner, faller Selvaag-aksjen 5,6 prosent onsdag til 42,50 kroner.Forvalter Jan Petter Sissener traff blink da han i flere intervjuer med både Finansavisen og Hegnar TV rundt årsskiftet omtalte Selvaag Bolig som penger på gaten.Tirsdag var aksjen opp hele 44 prosent siden han først omtalte aksjen som «penger på gaten» i et intervju med Finansavisen lille julaften i fjor.Selv om aksjen har gått mye, mener Sissener det fortsatt er mye mer å gå på.- Vi mener nå at Selvaags verdier er 50 – 55 kroner, og at nedgraderingen fra DNB i dag er en stor kjøpsmulighet, sier han til Hegnar.no.Sissener ser dermed en potensiell oppside på rundt 30 prosent.På spørsmål om det nå finnes kandidater som han mener er «penger på gaten», er han litt mer avventende.  - Hva gjelder penger på gaten sliter jeg litt med å finne like åpenbare kandidater. Vi har kundeseminar i neste uke og jeg håper å finne en eller to kandidater innen det, fortsetter forvalteren.Sissener trekker imidlertid frem en aksje som en potensiell vinner.- Storebrand er fremdeles en favoritt – risikojustert har den et fantastisk potensiale, fastslår han.

jan petter sissener
selvaag bolig
dnb markets
Nyheter
Børs