Sissener traff blink med Selvaag Bolig

Dersom du fulgte tipset til Jan Petter Sissener, bør du sende ham et takkekort. Favorittaksjen hans nådde tirsdag ny all time high. 

Børs

I et intervju med Finansavisen publisert lille julaften i fjor, fikk forvalter Jan Petter Sissener spørsmål om hvilke aksjer man bør satse på.- Jeg har én aksje som jeg mener er penger på gaten, svarte Sissener.Aksjen han siktet til var boligbyggeren Selvaag Bolig som da hadde falt rundt 30 prosent i løpet av kort tid, etter en kraftig opptur i første halvdel av 2017 i takt med de stigende boligprisene.- Der betaler man 30 kroner for noe som er verdt 40, uten å betale noe som helst for virksomheten. Jeg tror at dere journalister har vært svært sterke pådrivere til å skremme vettet av folk når det gjelder boligmarkedet, uttalte han. Det samme budskapet ble gjentatt i et intervju med Hegnar TV en snau måned senere.- Når vi møtes igjen om et halvt år eller ett år, skal du ha tjent penger på det, uttalte han til programlederne Trygve Hegnar og Stein Ove Haugen.Se igjen sendingen her.Investorer som hørte på Sissener og gikk til anskaffelse av aksjer i Selvaag Bolig, bør nå sende ham et takkekort og kanskje en god flaske vin.Sissener traff blink med spådommen.  Siden forvalteren først uttalte at Selvaag Bolig var penger på gaten, har aksjen steget hele 44 prosent i takt med stigende boligpriser.Tirsdag kom tall som viste at boligprisene steg med 1,0 prosent i mai, og dermed opplevde sin femte måned på rad med oppgang.Les også: Knallsterke boligpriserSelvaag-aksjen ble belønnet med en opptur på 2,5 prosent til 45 kroner og ny «all time high».Med dagens aksjekurs verdsettes boligutviklingselskapet til snaut 4,2 milliarder kroner.Les også: - Boligmarkedet fikk en uventet hetebølge

selvaag bolig
jan petter sissener
boligmarkedet
aksjetips
Nyheter
Børs