I et intervju med Finansavisen publisert lille julaften i fjor, fikk forvalter Jan Petter Sissener spørsmål om hvilke aksjer man bør satse på.- Jeg har én aksje som jeg mener er penger på gaten, svarte Sissener.Aksjen han siktet til var boligbyggeren Selvaag Bolig som da hadde falt rundt 30 prosent i løpet av kort tid, etter en kraftig opptur i første halvdel av 2017 i takt med de stigende boligprisene.
- Der betaler man 30 kroner for noe som er verdt 40, uten å betale noe som helst for virksomheten. Jeg tror at dere journalister har vært svært sterke pådrivere til å skremme vettet av folk når det gjelder boligmarkedet, uttalte han. Se igjen sendingen her.Investorer som hørte på Sissener og gikk til anskaffelse av aksjer i Selvaag Bolig, bør nå sende ham et takkekort og kanskje en god flaske vin.Siden forvalteren først uttalte at Selvaag Bolig var penger på gaten, har aksjen steget hele 44 prosent i takt med stigende boligpriser.Les også: Knallsterke boligpriserSelvaag-aksjen ble belønnet med en opptur på 2,5 prosent til 45 kroner og ny «all time high».Les også: - Boligmarkedet fikk en uventet hetebølge
Det samme budskapet ble gjentatt i et intervju med Hegnar TV en snau måned senere.- Når vi møtes igjen om et halvt år eller ett år, skal du ha tjent penger på det, uttalte han til programlederne Trygve Hegnar og Stein Ove Haugen.Sissener traff blink med spådommen.  Tirsdag kom tall som viste at boligprisene steg med 1,0 prosent i mai, og dermed opplevde sin femte måned på rad med oppgang. Med dagens aksjekurs verdsettes boligutviklingselskapet til snaut 4,2 milliarder kroner.