Slik åpner USA-børsene

USA-børsene åpner opp

Fem minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,15 prosent og står i 7.724,87 poeng, mens Dow Jones står i 24.610 poeng etter en oppgang på 0,61 prosent.Fokuset i markedet retter seg mot pågående handelsuro, og videre frykt for negativ utvikling relatert til dette. Ellers er også oljeprisen i fokus og uttalelser fra det pågående Opec-møtet i Wien, skriver TDN Direkt.- Å forbli positiv i disse dager er tøft. Det er sommer og valg-år, og handelskrig-fluene er vanskelig å slå vekk. Men ettersom investorer fortsetter å trekke pengene sine ut av markedet, kan det være en perfekt tid å dykke inn i markedet på, skriver Bank of America Merrill Lynch ifølge Marketwatch.Selskapsspesifikt vil JPMorgan Chase, Bank of America, Citigroup og Wells Fargo være i fokus fredag, ifølge CNBC News, etter at bankene bestod Federal Reserves seneste stresstester.Følg utviklingen her.