Societe Generale jekker opp Aker BP-kursen

Anbefaler likevel ikke å kjøpe aksjen. 

Børs

Societe Generale oppjusterer kursmålet på Aker BP-aksjen til 185 kroner fra 155 i en oppdatering fredag, ifølge TDN Direkt.Salgsanbefalingen derimot står fortsatt støtt. Det siste året har aksjen mer enn doblet seg i verdi, og er opp 119 prosent. Så langt i 2018 er aksjen opp 48,1 prosent. I slutten av mai nedgraderte RBC Capital Markets Aker BP til «Sector Perform» fra «Outperform», mens ble jekket opp til 320 kroner fra 270 kroner.Selv om meglerhuset fortsatt mener at Aker BP er en «best i klassen»-produsent og operatør, tror de ytterligere oppside i aksjen krever at selskapet slår meglerhusets allerede svært positive prognoser eller gjør et stort funn, skrev meglerhuset. 

aker bp
societe generale
Nyheter
Børs