Sør-Korea vil investere 2,34 milliarder dollar, tilsvarende 19 milliarder kroner, innen 2022 for å utvikle hydrogendrevne biler og relatert infrastruktur.Det sier landets industridepartement mandag, skriver Yonhap ifølge TDN Direkt. Departementet uttalte at de vil tilføre 16.000 hydrogenbiler og 310 fyllestasjoner i landet, for å takle luftforurensningsproblemer og for å promotere neste generasjon biler.For å fasilitere forskning og utvikling har departementet, lokale bilprodusenter og statlige utilities-selskaper blitt enige om å lage et selskap som skal hjelpe til med å overkomme forretningsmessige hindringer, innen november 2018.Yonhap skriver, ifølge TDN Direkt, at Hyundai Motor Company, statseeide Korea Gas Corporation og andre selskaper skal sammen arbeide for å installere hydrogenstasjoner i de store byene og på motorveiene.