Spår H&M under 100

Aksjen er ned mer enn 30 prosent det siste året.

Klesgiganten H&M falt tilbake i markedet fredag, etter å ha lagt frem svake omsetningstall for 2. kvartal.Aksjen endte ned fire prosent eller nærmere 6 svenske kroner ved børsslutt. Ifølge Di.se nedjusterer SEB og deres analytikere når kursmålet fra 105 til 99 kroner, og opprettholder salgsanbefalingen.- Vi har nedjustert inntjeningsforventningene med 8 prosent per år innen 2020, skriver banken i en oppdatering.Meglerhuset peker på at fallende omsetning ikke er midlertidig, men sannsynligvis en del av et strukturelt problem.Di.se skriver at Hennes og Mauritz-aksjen har falt mer enn 30 prosent det siste året, og endte på 134 svenske kroner på fredag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også