Spekulasjoner setter fart på Norwegian-aksjen

Norwegian Air Shuttle har luft under vingene på børsen i dag.

Børs

Oslo Børs faller tirsdag ettermiddag. Klokken 13:20 er hovedindeksen ned 0,6 prosent til 883,40.Blant lyspunktene finner vi Norwegian Air Shuttle, som stiger 4,7 prosent til 287 kroner etter at oppkjøpsryktene har begynt å blomstre opp igjen.Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian Air Shuttle sier han ikke vil stanse et salg av flyselskapet dersom styret ønsker å selge, skriver Bloomberg News tirsdag.Videre sier Kjos at amerikanske eller asiatiske flyselskaper ikke er en like god match for Norwegian som europeiske.Mandag ble det kjent at det tyske flyselskapet Lufthansa er i samtaler med Norwegian om et mulig oppkjøp. Det sa Lufthansa-sjef Carsten Spohr til Süddeutschen Zeitung.Konsernsjef Bjørn Kjos bekreftet mandag ettermiddag dialog med Lufthansa.- Jeg vet at de har vært i samtaler med de rådgiverne vi har. Jeg har selv snakket mange ganger med Carsten Spohr (Lufthansa-sjefen, journ.anm), han er en veldig hyggelig kar, han. Jeg har sms-et med ham, så jeg vet at de har vært i kontakt, sa Kjos til NRK mandag.Aksjen steg hele 10,1 prosent mandag.

norwegian air shuttle
Nyheter
Børs