Star Bulk utvider flåten

Tre nye skip i boks.

Star Bulk har ferdigstilt det tidligere annonserte kjøpet av tre Newcastlemax tørrbulkskip i en aksjetransaksjon med Oceanbulk Container Carriers, går det frem av en børsmelding.Oceanbulk er tilknyttet Oaktree Capital Management.Kjøpet av de tre skipene gjøres opp med 3.304.735 Star Bulk-aksjer.Skipene er under bygging ved Shanghai Waigaoqiao-verftet i Kina, med levering ventet ved utgangen av 2018 og i 1. halvår 2019.Hong Kong Shipping Company stiller med 104,4 millioner dollar i finansieringen av de resterende 103,8 millioner dollarene i kapitalutgifter for skipene via en 10-årig lease.I mai ble det kjent at Star Bulk overtar hele flåten til sin norske konkurrent Songa Bulk , etablert av Arne Blystad og Hermann Billung høsten 2016.Hele meldingen her.


Les også