Supermegler skal selge gigantvillaer for 150 mill.

Supermegler Jan Fredrik Bonde har to kjempeeiendommer i samme vei i Holmenkollen for salg samtidig. Samlet prislapp er 150 millioner.

Børs

(Finansavisen:) Atle Brynestad og Linn Stokkes gamle luksusvilla på toppen av Holmenkollen er igjen for salg, skriver Finansavisen.Kjendisparet forsøkte å selge eiendommen for 45 millioner kroner, men oppnådde bare 33 tilbake i 2011. Nå forsøker Hotel Cæsar-skaper Lars Espen Mefoumane Bakke å selge eiendommen. Da er prisen 65 millioner.Men enda 20 millioner dyrere er ifølge avisen Tor Lillemoens eventyrslott litt lenger ned i samme vei. Den herskapelige kjempevillaen bare to gode steinkast fra Stein Erik Hagen, og med panoramautsikt over Holmenkollanleggene, byen og fjorden, har fått en prislapp på formidable 85 millioner.Avviser ikke oppdragBak begge eiendommene står Sem & Johnsens supermegler i luksussegmentet, Jan Fredrik Bonde. Luksusmegleren er kjent for å være gjerrig med opplysninger til allmenheten, og hadde ikke endret på strategien da Finansavisen kontaktet ham i går.- Hvor i all verden får du opplysningene fra? Jeg har ikke disse eiendommene for salg.- Er det slik at du ikke har noe oppdrag på noen av eiendommene?- Nei, jeg sier ikke det. Jeg har ikke noe klart for markedsføring, og da kan jeg heller ikke si noe, sier Bonde til Finansavisen.- Alt er til salgsSelger av den dyreste av dem, eiendomsutvikler Tor Lillemoen, er like hemmelighetsfull.- Jeg er i fire år blitt oppsøkt av eiendomsmeglere som vil selge eiendommen min. Det jeg har sagt, er at alt er til salgs hvis bare prisen er høy nok, sier Tor Lillemoen til Finansavisen.- Men jeg driver ikke noe aktivt salg av eiendommen og det er dårlig gjort av deg å skrive det.Finansavisen har sikker informasjon om at Sem & Johnsen-megler Bonde har begge eiendommene for salg. Den dyreste av dem skal til alt overmål allerede være markedsført gjennom en kryptisk annonse, blant annet i Finansavisen, om en «ganske romslig bolig på Voksenkollen». Her oppgis prislappen til 85 millioner kroner og nettoareal på 794 kvadratmeter.Samlet areal skal imidlertid være en del større – rundt 1.000 kvadratmeter.- Heldig med kjøp og salgEiendommen i Voksenkollveien 57E har mer historie. Den var eiet av forretningsmannen Atle Brynestad og skuespillerkone Linn Stokke frem til 2011 da de solgte det 1.100 kvadratmeter store palasset med en tomt på 4 mål med egen tennisbane. Prisen var 33 millioner kroner.«Jeg har vært heldig med kjøp og salg av bolig. Kjøpt og solgt til rett tid», uttalte han til VG som svar på hvordan han kunne betale så mye for en bolig. Nå vil han selge for det dobbelte, 65 millioner.

eiendomsmegler
eiendomsmarkedet
bolig
holmenkollen
Nyheter
Næringseiendom