Telenor gjør endringer i ledelsen

Telenor annonserer nye ledere både i Thailand og Myanmar.

Telenor har gjort endringer i konsernledelsen, samt nye ledere i Thailand og Myanmar, fremgår det av en melding.Sharad Mehrotra er ansatt som administrerende direktør i Telenor Myanmar, og tar over jobben etter Lars Erik Tellmann, som flytter til Telenors virksomheter i asiatiske vekstmarkeder (Emerging Asia cluster) med ansvar for forretningsutvikling og prosjekter.Alexandra Reich er ansatt som administrerende direktør i Telenors datterselskap i Thailand, Dtac, og tar over stafettpinnen etter at Lars Åke Norlings ansettelsesperiode går ut. I tillegg blir Albern Murty, administrerende direktør i Digi i Malaysia, en del av Telenors konsernledelse med ansvar for modne markeder i Asia (Thailand og Malaysia) fra 1. august 2018, skriver Telenor. Wenche Agerup, konserndirektør for Corporate Affairs og medlem av konsernledelsen, er ansatt som leder for den nye enheten Group Holdings. Den har ansvar for å styrke oppfølging og utvikling av Telenors investeringer innen digitale vekstområder, nærliggende forretningsområder og andre områder som eiendom og internasjonal grossistvirksomhet. Siri Birgitte Bang Berge, leder for juridisk avdeling i Telenor-konsernet, får i tillegg rollen som juridisk direktør, og erstatter Wenche Agerup som har hatt denne rollen.Severin Roald slutter som kommunikasjonsdirektør i Telenor-konsernet og blir ny direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Statkraft, ifølge en melding fra sistnevnte selskap.