Da Abraham Foss (54) ble adm. direktør i Telia Norge i 2015, fikk han en god bonusordning. Nå har Foss mistet ekstragodene og får mindre betalt som sjef for Telia i Norge. Det skyldes at han er blitt en del av Telias konsernledelse, skriver DN.- Fra og med 2017 går jeg utelukkende på fast lønn. Generalforsamlingen i Telia har vedtatt at konsernledelsen ikke skal ha bonusutbetalinger, sier Foss til avisen.Foss fikk utbetalt nesten 5,7 millioner kroner i lønn i 2017, ifølge årsrapporten for Telia Norge.- Det beløpet inkluderer også bonusen jeg fikk utbetalt i 2017 for arbeidet som ble gjort i 2016, forklarer Foss til avisen.Etter det DN forstår, hadde Foss i 2017 en fastlønn på rundt fire millioner og en bonus på oppunder halvannen million. Inkludert pensjonsutgifter og andre godtgjørelser utgjorde lønnskostnadene for Foss i 2017 til sammen 6.831.000 kroner.