Nel meldte torsdag at de har fått en, i en kontrakt som anslås til å være verdt flere milliarder. , og endte til slutt opp 19,75 prosent til 3,46 kroner.- Vi er utrolig stolte over å kunngjøre denne elektrolyserekontrakten med Nikola, uttalte konsernsjef i Nel, Jon André Løkke.En annen mann som var svært fornøyd i går, er hobbyinvestor Bjørn-Runar Dahl.- Dette er en fantastisk kontrakt, understreker manuellterapeut og Nel-investor Bjørn-Runar Dahl, til DN.Dahl har 2,89 millioner aksjer i hydrogenselskapet, med en samlet verdi torsdag på nesten 10,1 millioner kroner.Dersom han ikke har solgt seg ned i selskapet siden mandag, ga gårsdagens kursrally en papirgevinst på 1,65 millioner kroner. - Det er selvfølgelig hyggelig, men det har vært en lang ventetid og en ruglete vei. Jeg tror at gevinsten fremover vil bli enda større. Dette er bare starten for en stor opptur, sier Dahl, ifølge avisen.