Teslas gigantfabrikk med svinn for 1,2 milliarder i år

Tesla Gigafactory i Nevada har voldsomme mengder svinn.

Børs

Interne dokumenter som Business Insider har fått tilgang til viser at Tesla Gigafactory i Nevada har voldsomme mengder svinn, ifølge E24.Skrapmetall på fabrikken, som er en av verdens største bygninger, skal ifølge avisen ha kostet selskapet minst 150 millioner dollar hittil i år, tilsvarende 1,2 milliarder norske kroner.Opptil 40 prosent av råmaterialet som fabrikken bruker til å produsere bilbatterier må kastes eller bli behandlet videre før det sendes til Teslas fabrikk i Fremont, der det blir montert i Model 3s-biler.Selskapet selv mener 150 millioner dollar er en overdrivelse. Det er snakk om millioner, men ikke så høyt, hevder de, ifølge avisen.

tesla
elon musk
Nyheter
Børs