To kjøpsanbefalinger – én salgsanbefaling

Børs

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Stolt-Nielsen og Norsk Hydro mens SAS får en salgsanbefaling.- Stolt-Nielsen brøt opp gjennom taket i en fallende trendkanal i april. Aggressive kjøpere har presset kursen opp gjennom flere motstandsnivåer. Dette åpner for videre oppgang, og det er nå lite motstand før ved 140 kroner. Positiv volumbalanse og økende momentum styrker aksjen ytterligere. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Norsk Hydro brøt opp gjennom taket i den fallende trendkanalen for et par uker siden. Kursen har fortsatt opp og har nå brutt motstanden ved 52 kroner. Dette nøytraliserer dobbel-topp-salgssignalet fra i vinter og åpner for videre oppgang mot 60 kroner. Volumbalansen er positiv og momentum er økende, noe som indikerer økende optimisme blant investorene. Dette styrker aksjen på kort sikt. Neste motstandsnivå er ved 60,50 kroner. Ved reaksjoner tilbake, er det støtte mellom 52 og 50 kroner. Vurdering: Svak kjøpskandidat, skriver Investtech.- SAS ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det er utløst et salgssignal etter at kursen brøt støtten ved 17,80 kroner i en rektangelformasjon. Videre nedgang signaliseres, og formasjonen har et kursmål på 14,70 kroner. Oversolgt RSI gir et negativt momentum som svekker aksjen ytterligere. Ved reaksjoner opp er det nå motstand ved 17,80 kroner. En sluttkurs over dette nivået vil nøytralisere salgssignalet. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
stolt-nielsen
norsk hydro
sas
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse