I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 881,92 poeng, opp 0,77 prosent. Det betyr at børsen er opp 2,08 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 8,28 prosent siden nyttår.Tre aksjer har mer enn (minst) doblet seg i verdi i løpet av 26 uker.Nok en gang er det PGS som viser vei. Aksjonærene i PGS har sett aksjen gå 5,53 prosent den siste uken og 133,81 prosent siden nyttår.Det er verdt å merke seg at shortandelen i PGS er 9,68 prosent. Det viser tall fra Finanstilsynet.På 2. plass på avkastningstoppen finner vi Panoro Energy, som har klatret 118,55 prosent hittil i 2018. Aksjen troner i dag høyt på vinnerlisten med en oppgang på 7,11 prosent.Du kunne også doblet pengene dine ved å investere i InterOil Exploration and Production, som er opp 17,90 prosent den siste uken og 111,99 prosent siden årsskiftet.For noen uker siden ble det kjent at Interoil Colombia E&P har inngått forlik med National Hydrocarbons Agency of Colombia (Agencia Nacional de Hidrocarburos - ANH) som avslutter alle utestående krav og uenigheter mellom partene vedrørende lete- og produksjonskontrakt nummer 68, Block COR-6. Kontrakten er datert 3. mai 2011.Forliket inkluderer terminering av COR-6-kontrakten og en gjensidig enighet om å avstå fra ethvert krav tilknyttet kontrakten.19 aksjer har kan vise til en kursoppgang på 50 prosent eller mer i 2018.