Tre meglerhus høyner kursmål på Fredriksen-aksje

Kepler Cheuvreux, Nordea Markets og Pareto Securities høyner kursmålet på Frontline.

Børs

Kepler Cheuvreux hever kursmålet på Frontline til 43 kroner fra tidligere 32 kroner, og begrunner dette med optimistiske utsikter til markedssituasjonen i tankmarkedet i 2020, der de forventer VLCC-rater på 66.000 dollar, skriver TDN Direkt.44 kronerPareto oppjusterer også ifølge nyhetsbyrået sitt kursmål på Frontline til 44 kroner fra tidligere 43 kroner.Også her peker analytikerne på bedrede markedsutsikter i tank-markedet i 2019 og 2020.28 kronerNordea Markets skriver i en oppdatering at resultatet for 1. kvartal var svakt. Meglerhuset oppjusterer ifølge TDN Direkt kursmålet på aksjen til 28 kroner fra tidligere 27 kroner.Meglerhuset forventer ikke en vedvarende positiv påvirkning fra Opecs økende produksjon, da analytikerne mener produksjonsøkningen vil bli kompensert med et fall i produksjon fra Iran.Samtidig settes det i oppdateringen spørsmålstegn til bærekraftig bedring av markedet i 2019, til tross for at fraktratene ventes å nå bunnen i 2018.

john fredriksen
frontline
kepler cheuvreux
nordea markets
Nyheter
Børs