Trendbrudd for lakseaksjer

Sjømatindeksen på Oslo Børs har utløst flere salgssignal. Det er ikke sikkert fallet er over riktig enda.

Børs

Etter å ha steget 60 prosent fra slutten av januar til 27. april, har det buttet for sjømatindeksen.Fra slutten av april til midten av mai ble det etablert en liten dobbel-topp, med halslinje på 460-nivået. Da halslinjen ble brutt i midten av mai signaliserte det at indeksen kunne falle til 440.Indeksen har også falt under sitt 50-dagers glidende gjennomsnitt og 440-nivået. Med det er også den stigende trenden brutt.440-nivået kan også være halslinjen i liten hode-skulder formasjon. Faller indeksen under enda en gang, og etablerer seg under det nivået, kan det åpne for videre fall til 400 og kanskje 390 - ned 17 prosent fra toppen i april/mai.

lakseaksjer
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse