Trond Bentestuen slutter i DNB

Reitan kaprer DNB-direktør.

Børs

Konserndirektør Trond Bentestuen er tilsatt som administrerende direktør for Rema 1000, og slutter dermed i DNB, går det frem av en børsmelding.Han er i dag konserndirektør for Wealth Management & Insurance, og har tidligere ledet Personmarked samt Marked, Kommunikasjon og eBusiness.Håkon Hansen konstitueres i stillingen som konserndirektør for Wealth Management & Insurance, med effekt fra mandag 11. juni 2018.Hansen leder i dag DNB Private Banking.Står bak VippsBentestuen blir Norge-sjef for Rema 1000, mens Ole Robert Reitan fortsetter som toppsjef.- Jeg gleder meg stort til å få Trond Bentestuen fra DNB med på laget som Norge-sjef i Rema 1000, skriver Reitan i en Facebook-oppdatering. Trond har solid bakgrunn fra retail fra sin tid i Expert, og har sterkt fokus på at kunden er øverste sjef. I tillegg har han i hele sitt virke vist stor markedsforståelse og har sterk gjennomføringsevne. At han er en av dem som står bak Vipps, sier sitt, fortsetter han.

dnb
rema 1000
trond bentestuen
Nyheter
Børs