Tyske tall skuffer

Det tikker inn en rekke tall fra Tyskland fredag morgen.

Børs

Industriproduksjonen i Tyskland var ifølge tall fra det tyske finansdepartementet ned 1,0 prosent i april på månedsbasis.På forhånd var det ifølge Direkt Makro ventet en oppgang i industriproduksjonen på 0,3 prosent på månedsbasis, skriver TDN Direkt.Samtidig går det frem at Tysklands handelsbalanse viste et overskudd på 19,4 milliarder euro i april.Ifølge Direkt Makro var det ventet et overskudd på handelsbalansen på 21,0 milliarder euro, skriver nyhetsbyrået.Importen var opp 2,2 prosent, mens eksporten falt 0,3 prosent sammenlignet med foregående måned, mot ventet henholdsvis  opp 0,6 prosent og ned 0,2 prosent.Driftsbalansen viste samtidig et overskudd på 22,7 milliarder euro.

tyskland
makro
Nyheter
Børs