Venter lavere Norwegian-yield

DNB Markets ser inn i glasskulen.

Børs

Norwegian legger i morgen tidlig frem trafikktall for mai.I denne forbindelse venter DNB Markets en yield på 0,34 kroner, ned syv prosent i forhold til samme måned i fjor.- Etter en kursnedgang tok vi i går anbefalingen opp fra salg til hold , og justerte samtidig kursmålet fra 270 til 255 kroner. Et moment i denne forbindelse var de stigende drivstoffprisene. Av nyhetsmeldinger i dag ser det ut til at selskapet vil prøve å kompensere for dette ved gradvis justering av prisene, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.DNB-analytikerne har ikke gjort noen ytterligere endring.Norwegian sluttet på 252 kroner i gårsdagens handel på Oslo Børs, etter et fall på 0,2 prosent.

norwegian air shuttle
dnb markets
oljeprisen
Nyheter
Børs