Adidas Norge tjente 9,24 millioner i fjor

Adidas Norge tjener fortsatt millioner, til tross for at bunnlinjen krympet noe.

The logo of German sports equipment company adidas AG is displayed on a shirt during the annual balance news conference in Herzogenaurach, Germany, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) Matthias Schrader
Børs
Adidas Norge AS, med hovedkontor i Oslo, hadde et resultat etter skatt i 2017 på 9,24 millioner kroner, mot 10,02 millioner kroner i 2018, går det frem av årsregnskapet fra Brønnøysundregistrene.«Selskapet har en klar visjon om vekst i fremtiden, både i form av profitt og særlig i form av inntekter», heter det i årsregnskapet.Driftsresultatet endte på 13,51 millioner kroner, mot 13,19 millioner kroner året før.Handelsenheten og agent for sport- og fritidsprodukter i Norge hadde driftsinntekter på 595,48 millioner kroner i 2017, mot 544,68 millioner kroner i 2016.«Under 2017 økte selskapets inntekter 9,3 prosent. Økningen kommer som følge av økt fokus på sportsbransjen», går det frem av beretningen.Fra 2015 til 2016 økte imidlertid Adidas Norge omsetningen med hele 35 prosent.Selskapet setter ifølge styrets beretning fokus på å vinne sluttbrukere ved hjelp av å vektlegge det sterke merkenavnet gjennom økt markedsføring og økt satsing på produktutvikling.Det lyktes ikke Hegnar.no å få kontakt med ledelsen i Adidas Norge tirsdag ettermiddag.