Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

I torsdagens rapport fra Investtech ender Wallenius Wilhelmsen Logistics opp med en salgsanbefaling.Konklusjonen er at Wallenius Wilhelmsen Logistics ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende pessimisme blant investorene og indikerer videre kursnedgang for aksjen.- I tillegg til fallende trendkanal, signaliserer også bruddet ned gjennom støtten i overkant av 51 kroner i en hode-og-skuldreformasjon videre nedgang. Kursen har allerede nådd kursmålet på 42,40 kroner, men formasjonen signaliserer altså videre nedgang, skriver Investtech.Det er verdt å merke seg at volumbalansen er positiv.- Dette styrker aksjen på kort sikt, og gjør at konklusjonen blir svakt selg, i stedet for selg. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Investtech.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også